Logo Links

 

Aqua-4-life Sauna & Wellness. Een sauna met een Indisch tintje aan de Industriestraat 7 in Heerhugowaard. De roots van de eigenaren, moeder en dochter Debby en Sharmayne Wendersteyt, liggen in dat tropische land. Het is een familiebedrijf, want echtgenoot Chris, schoonzus Svetlana en nicht Liz helpen ook mee.

Bij binnenkomst worden bezoekers begroet door Wajangpoppen en op de menukaart staan naast diverse salades ook Indische gerechten. Naast een kopje koffie of thee kan men genieten van heerlijke Spekkoek, maar ook de James appeltaart ontbreekt niet. Ook wordt er een aantal keer per jaar een Indonesisch buffet georganiseerd.

Aqua-4-life Sauna & Wellness is gunstig gelegen, op drie minuten loopafstand van NS-station Heerhugowaard. Er zijn diverse faciliteiten zoals een binnen- en buitensauna, een knusse infraroodsauna, een stoomcabine, een zwembad, whirlpool en voetenbaden. Maak één van de opgietingen mee. Een opgieting is een saunaritueel waarbij een mengsel van water en geurende etherische oliën op de warme saunakachel wordt gegoten. Na een saunaronde kan men relaxen in een van de twee rustruimtes of buiten op het dakterras, een drankje drinken aan de grote bar of een hapje eten in het gezellige restaurant of binnentuin. Tevens is het mogelijk een ontspannende massage te reserveren (graag telefonisch van tevoren) of te genieten van een klankschalensessie of de zonnebank.

Op locatie Berckheidelaan 6 hebben wij tevens zwemschool Aqua-4-life waar men terecht kan voor diverse zwemlessen.